MACERA PARKURU’NDA KAZANANLAR BELLİ OLDU

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisini düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali’nde survivor yarışları tamamladı. İlçe genelindeki 42 okuldan toplam bin 306 öğrencinin kıyasıya yarıştığı oyunda dereceye girenlere madalya ve plaketleri törenle verildi.

Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü ile Başakşehir İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde, ilçe genelindeki liseler arasında öğrencilere sporu aşılamak, yetenek ve becerilerini gözlemleyerek uygun branşlara yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Oyunları Festivali’nde ilk kupa heyecanı yaşandı.

Macera Parkuru’nda büyük heyecan

Şamlar Tabiat Parkı 5. Kapı’da düzenlenen ‘Survivor Yarışması’nın kupa törenine; Başakşehir Belediyesi Gençlik ve Spor İşleri Müdürü Selim Çelebi, Spor Parkları Tesis Amiri Aydın Sarıkuş, eğitmenler ve çok sayıda yarışmacı öğrenci katıldı. İlçe genelindeki 42 liseden toplam bin 306 öğrencinin katıldığı Survivor / Macera Parkuru yarışmasının finali büyük heyecana sahne oldu.

Dereceye girenlere hem madalya hem plaket

Yarışmalar sonunda dereceye giren genç sporculara hem plaket hem de madalya verildi. 15 bin öğrencinin katıldığı Başakşehir Gençlik Oyunları, bilyalı tornet ve balon futbolu heyecanı ile tüm hızıyla devam ediyor.

Survivor / Macera Parkuru Yarışlarında dereceye giren öğrenciler ve okulları şöyle:

Erkekler Kategorisi

1. Esat Erbil Keskin    Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi