GO’DA HEYECAN KORTLARA TAŞINDI

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen GO Gençlik Oyunları’nda, kort tenisi (erkekler) heyecanı başladı. 9 okuldan 25 genç sporcu 4 gün boyunca şampiyonluk için ter dökecek.

Başakşehir Belediyesi 2. Gençlik Oyunları Festivali’nde, heyecan kort tenisi ile devam ediyor. İlçe genelindeki liseler arasında öğrencilere sporu aşılamak, yetenek ve becerilerini gözlemleyerek uygun branşlara yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen oyunlarda, macera parkuru, bilyalı tornet, balon futbolu, paintball, canlı langırt, PES, basketbol ve masa tenisi, voleybol ve futbol turnuvalarının ardından sıra kort tenisi müsabakalarına geldi.

İlk maçın galibi Özel İkitelli OSB

Bahçeşehir Spor Parkı’nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçında, Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda Özel İkitelli OSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni 2-0 mağlup etti.

2. GO Gençlik Oyunları Yarışmaları, PUBG, kros koşusu ve atletizm müsabakaları ile devam edecek.

Yayınlanma Tarihi: 9 Nisan 2019