GENÇLİK OYUNLARI’NDA FUTBOL COŞKUSU BAŞLADI

Başakşehir Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Gençlik Oyunları’nda, futbol heyecanı başladı. 26 okuldan 520 genç sporcunun üç hafta boyunca şampiyonluk için ter dökecek.

Başakşehir Belediyesi 2. Gençlik Oyunları Festivali’nde, heyecan futbol ile devam ediyor. İlçe genelindeki liseler arasında öğrencilere sporu aşılamak, yetenek ve becerilerini gözlemleyerek uygun branşlara yönlendirilmelerini sağlamak amacıyla düzenlenen oyunlarda, macera parkuru, bilyalı tornet, balon futbolu, paintball, canlı langırt, PES, basketbol ve masa tenisi ve voleybol turnuvalarının ardından sıra futbol müsabakalarına geldi.

Heyecan yeşil sahalara taşındı

Başakşehir Şehit Erdem Özçelik Stadyumu’nda gerçekleştirilen turnuvanın ilk maçında, Özel İOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Başakşehir Uğur Temel Lisesi takımları karşı karşıya geldi. Mücadele sonunda Özel İOSB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Başakşehir Uğur Temel Lisesi’ni 8-0 mağlup etti.

2. GO Gençlik Oyunları Yarışmaları kort tenisi, PUBG, kros koşusu ve atletizm müsabakaları ile devam edecek.

Yayınlanma Tarihi: 5 Nisan 2019