ENGELSİZ YAŞAM FUARI’NDAYIZ

Başakşehir Belediyesi’nin en büyük destekçisi olduğu EYAFexpo “Engelsiz Yaşam Fuarı” Yeşilköy’deki CNR İstanbul Fuar Merkezi’nde başladı.

Başakşehir Belediyesi, engelliler ve ailelerinin hayatını kolaylaştırmaya yönelik çalışmaları ile fuarda ilgi odağı oldu.

Engelli, yaşlı ve bakıma muhtaç kişilerin kendileri için gerekli olan ürün, teknoloji ve hizmetlere daha kolay ulaşmalarını sağlamak amacıyla düzenlenen 11. EYAFexpo Engelsiz Yaşam Fuarı kapılarını açtı. Fuardaki yerini alan Başakşehir Belediyesi,  fuar süresince engellilerin hayatlarını kolaylaştırmaya dönük çalışmalarını ve projelerini katılımcılara tanıtıyor.

“İlahi Kromozom” okurlarını bekliyor

Başakşehir Belediyesi’nin standında Yazar Ayfer Albayrak, down sendromlu çocuğu Ali Emre ile yaşadıklarını ve tecrübelerini anlattığı “İlahi Kromozom” isimli kitabını okurları için imzalıyor.

Karikatür meraklıları buraya

Stantda ilgi çeken bir diğer isim ise Karikatürist Ahmet Altay. Çizimleri ile dikkatleri üzerine çeken sanatçı, karikatürlerini çizdiği ziyaretçilere eğlenceli anlar yaşatıyor.

El işi ve resim sergileri görülmeye değer

Başakşehir Belediyesi standında ayrıca, Başakşehir Belediyesi ile koordineli olarak çalışan Başakşehir Özel Eğitim ve İş Uygulama Okulu ile Zihni Küçük Mesleki Eğitim Okulu’nun açtıkları el işi ve resim sergileri ziyaretçilerini bekliyor.

Engelsiz Yaşam Fuarı, 2 Aralık Pazar gününe kadar CNR İstanbul Fuar Merkezi 11. Hol’de ziyaretçilere açık olacak.

Yayınlanma Tarihi: 29 Kasım 2018