BİLGİEVLERİ’NDE YAZ KUR’AN KURSLARI BAŞLADI

Başakşehir Belediyesi Bilgievleri tarafından düzenlenen yaz Kur’an Kursları başladı. İlçe genelindeki 8 bilgievinde 5 hafta sürecek kursta, 615 öğrenciye eğitim veriliyor.

Başakşehir’de her yaz tatilinde düzenlenen ve 9 ila 14 yaş aralığındaki öğrencilere yönelik kurslar, hafta içi her gün 10.00 - 16.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Kurslarda öğleden önce cüz, öğleden sonra ise Kur’an-ı Kerim eğitimi yapılacak.

Yaz kurslarında, eğitim gören öğrencilere yönelik olarak Kur’an ve değerler eğitiminin yanı sıra gezi, piknik gibi etkinlikler de düzenlenecek. 24 Haziran itibariyle 340’ı kız, 275’i erkek olmak üzere toplam 615 öğrenciyle başlayan yaz Kur’an kurslarında katılımın ilerleyen günlerde artması bekleniyor.

Yayınlanma Tarihi: 25 Haziran 2019